Nothing confirmă un nou telefon: CMF Phone 1

Scris de | 6 iunie, 2024
Nothing confirmă un nou telefon: CMF Phone 1

Nothing a confirmat astăzi că va lansa un nou telefon, sub brandul CMF. După ce zilele trecute postase un teaser al device-ului, fanii au reacționat și și-au dat seama rapid că este vorba de un nou telefon, lucru confirmat de o postare a brandului pe rețeaua socială X. Conform acestora, device-ul se va numi CMF Phone 1.

Se pare că Nothing s-a concentrat mult pe design într-un segment în care, de obicei, telefoanele nu sunt nici cele mai arătoase și nici nu există o prezență puternică din partea unor branduri uriașe. Fotografia postată de Nothing ne arată colțul curbat al unui device, cu o mică zonă circulară și un spate care pare să fie realizat din piele vegană (eco leather).

Printre specificații s-ar număra un ecran OLED de 6,7 inchi, cu rată de refresh de 120Hz și un procesor MediaTek Dimensity 7200 la interior. Zvonurile mai spun și că telefonul va sosi cu un setup dual de cameră, ce va avea senzori de 50MP pentru principală și ultrawide, precum și o baterie de 5000mAh, care se va putea încărca la 33W.

În ceea ce privește prețul, acesta pare să fie unul foarte atractiv. Varianta de 6GB RAM și 128GB stocare ar urma să se găsească la 249 de dolari, cu o potențială lansare a telefonului la mijlocul lunii iulie. Rămâne de văzut când vom avea mai multe detalii despre device și, mai ales, care va fi aspectul său și dacă va ieși în evidență într-un segment în care telefoanele nu strălucesc la capitolul design.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Nothing CMF Phone 1 officially confirmed