Naveta Starliner de la Boeing și cei doi astronauți aflați la bordul său au ajuns cu succes la Stația Spațială Internațională, un moment cheie în călătoria companiei de aviație de a certifica aparatul pentru misiuni cu echipaj derulate constant. Starliner a andocat cu succes la Stație la ora 10:34 (Pacific Time). După o perioadă de egalizare a presiunii între navetă și Stație, capsula s-a deschis și cei doi astronauți, Butch Wilmore și Suni Williams, au intrat în „orașul din spațiu”, fiind întâmpinați de ceilalți șapte membri ai echipajului aflați la bord. Ei se află la a treia vizită pe Stația Spațială Internațională.
Boeing și NASA se află momentan în mijlocul unui parteneriat care ar trebui să ducă la realizarea unei misiuni de 10 zile la bordul navetei Starliner, misiune care a fost amânată de câteva ori din cauza unor probleme tehnice. Cei doi astronauți vor petrece acum 8 zile la bordul ISS, înainte de a se întoarce acasă cu naveta Starliner și a ateriza cu ajutorul unei parașute undeva în sud-vestul Statelor Unite.
Probleme au existat și în decursul acestei misiuni, Starliner trecând prin trei scurgeri de heliu, una dintre ele fiind identificată chiar dinainte ca naveta să părăsească solul. Boeing spune însă că aceste scurgeri nu constituie o problemă de siguranță pentru echipaj sau vehicul. În plus, 5 din cele 28 de propulsoare de manevră ale navetei au avut probleme de sistem, însă Boeing și NASA au reușit să repornească 4 dintre ele. Aceste propulsoare sunt extrem de importante, deoarece realizează schimbările de traiectorie ale capsulei, pe măsură ce aceasta se apropie de ISS. De aceea, astronauții au trebuit să oprească naveta la mai puțin de 300 de metri de Stație și să aștepte ca problemele să fie rezolvate.
Starliner a zburat cu o rachetă Atlas V a United Launch Alliance, și această misiune este critică în certificarea Starliner pentru folosirea sa în misiunile de transport a astronauților NASA. Momentan, doar SpaceX poate oferi acest serviciu, folosind naveta sa Crew Dragon.