(P) Waldevar Energy are un nou CEO

Scris de | 7 iunie, 2024
(P) Waldevar Energy are un nou CEO
Waldevar Parc Kinisi

WALDEVAR Energy, lider în furnizarea de soluții energetice inovatoare și durabile, are plăcerea de a anunța numirea lui Cristian Dragomir în funcția de Chief Executive Officer (CEO). Decizia reflectă angajamentul companiei de a continua să inoveze alături de profesioniști și să contribuie activ la dezvoltarea si consolidarea industriei energetice globale.

Cristian Dragomir aduce cu sine o vastă experiență în sectorul energetic, având o carieră impresionantă în conducerea și dezvoltarea afacerilor internaționale. Înainte de a prelua această nouă funcție, Cristian a ocupat rolul de PMO (Project Management Officer) la WALDEVAR Energy, unde a demonstrat abilități excepționale în gestionarea resurselor și implementarea de strategii de succes.

Cristian Dragomir este un expert în management cu o experiență dovedită în industrie, lucrând pentru clienți internaționali și având abilități excelente de relaționare interpersonală. Este asumat si responsabil în gestionarea relațiilor cu clienții și în oferirea unui serviciu de calitate superioară în mod constant. În calitate de profesionist în inginerie, a condus echipe multifuncționale pentru a asigura livrarea eficientă a proiectelor și inițiativelor prin tehnici avansate de management. Cristian este dedicat menținerii unei reputații construite pe performanță, calitate și etică.

Cu peste 13 ani de experiență ca Project Portfolio Manager în livrarea proiectelor din domeniul energiei regenerabile, stațiilor electrice, automatizărilor industriale si eficientei energetice, Cristian a demonstrat capacitatea de a conecta echipele pentru a aduce rezultate deosebite. Are un palmares dovedit în livrarea proiectelor la timp și în limita bugetului, menținând în același timp un angajament constant al stakeholderilor.

„Sunt onorat să preiau rolul de CEO al WALDEVAR Energy și să contribuim împreună la realizarea obiectivelor noastre strategice si ambițioase deopotrivă, într-un moment in care industria energetică se află in plin proces de transformare. Consider că WALDEVAR Energy este astăzi perfect structurată pentru a juca un rol esențial si decisiv în tranziția către surse de energie mai curate și mai sustenabile, alături de întregul lanț de valoare creat.”

În pași concreți, Cristian Dragomir se va concentra pe consolidarea poziției de lider a companiei pe piața energetică și pe extinderea portofoliului de produse si soluții dedicate industriei.

WALDEVAR Energy este unul dintre antreprenorii generali EPC de top în industria energiei regenerabile mondiale, specializat în dezvoltarea de proiecte fotovoltaice de mari dimensiuni. Cu peste 455 MW de proiecte în curs de desfășurare în România și Germania, compania se distinge prin capacitatea sa de a realiza rapid și eficient proiecte complexe. Echipa de peste 600 de specialiști și flota proprie de peste 200 de utilaje dedicate permit WALDEVAR Energy să ofere soluții integrate la cheie, de la proiectare și studii specializate, la construcții civile, instalarea structurilor și sistemelor tracker, până la testare, punere în funcțiune, operare și mentenanță. De asemenea, asigură conectarea la rețeaua electrică, compania WALDEVAR Energy având certificările ANRE II, III, IV A/B necesare proiectării si execuției stațiilor de conexiune pentru orice nivel de tensiune standardizat.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,