Doza de IT, TVR 1, editia din 29.10.2022

Scris de | 1 noiembrie, 2022

Dacă ați ratat prima ediție a Dozei de IT, cea mai nouă emisiune de tehnologie de pe TV, o puteți vedea pe canalul nostru de Youtube.

La prima difuzare pe TVR 1 am analizat cel mai nou iPhone al celor de la Apple, dar și două modele de la competiție, Samsung Galaxy S22 Ultra și Honor Magic 4 Pro. Claudiu Râpan, redactor șef connect și totodată prezentatorul Dozei de IT, a dezbătut alături de Emil Dragotă de la gadget.ro, avantajele și dezavantajele celor trei modele și apoi au trecut la pliabile, unde au avut pe bancul de prezentare trei modele actuale astăzi: Samsung Galaxy Z Fold 4, Asus Fold OLED 17 și Huawei Mate XS 2.

La prima difuzare pe TV, connect a pus și cel mai nou joc sub lupă, iar aplicația săptămânii a fost BeReal, noua isterie mondială în materie de social media.

Emisiunea Doza de IT este o coproducție connect și TVR 1 și vă așteaptă în fiecare sâmbătă pe TVR 1, iar dacă ați ratat emisiunea o puteți vedea în reluare de la miezul nopții (00:30 ora exactă), pe tvrplus.ro sau pe contul nostru de Youtube, duminică de la 12:30. 

Etichete: , , ,