Ghid Apple Watch: Cum se folosește și cum se personalizează ceasul Apple

Scris de | 10 aprilie, 2015

Începând de astăzi, ceasul inteligent Apple Watch a devenit disponibil pentru precomandă pe site-ul companiei, urmând ca primul lot de ceasuri să fie livrat începând cu 24 aprilie. În acest condiții, Apple a realizat o serie de ghiduri care vă vor ajuta să folosiți noul dispozitiv Apple, iar ele sunt disponibile pe o pagină oficială pe site-ul companiei.

Clipurile disponibile oficial aici sau pe contul de Youtube al companiei vă vor face o incursiune în aplicațiile cele mai folosite de pe Apple Watch și veți vedea cum puteți răspunde la mesaje sau la apeluri, cum să personalizați ceasul, să folosiți ceasul pentru a monitoriza activitățile sau somnul sau cum să beneficiați de asistentul personal Siri.

În ce privește disponibilitatea în România, la această oră singurul magazin online care a anunțat că va aduce ceasul inteligent al celor din Cupertino sunt cei la Quickmobile, care are listate pentru precomandă aproape toate variantele de Apple Watch, de la cel mai ieftin și până la cel mai scump model, care ajunge până la aproximativ 80.000 de lei.

 

Etichete: , , , , ,