Asus ZenBook Flip 13 OLED

Robotul Furhat va fi prezent la Bucharest Tech Week

Scris de | 11 aprilie, 2019

Cea de-a patra ediție a Bucharest Tech Week se desfășoară între 21 și 22 mai, la Radisson Blu Hotel, unde sunt asteptați peste 30 de speakeri internaționali și locali, de la companii precum: Agentia Spațială Europeană (ESA), Google, Microsoft, Spotify sau LinkedIn.Furhat, un robot înzestrat cu inteligența artificială, cu abilități sociale, și capacitatea de a interacționa cu oamenii într-un mod empatic: vorbind, ascultând, exprimând emoții și menținând contactul vizual –  va interacționa cu participanții de la primele două conferințe de business din săptămâna tehnologiei de la Radisson Blu Hotel:

  • La Innovation Summit, în 21 mai, se va dezbate viitorul roboților sociali și cum platforma Furhat Robotics redefinește raportarea oamenilor la tehnologie.
  • La HR Masters Summit, în 22 mai, subiectul de discuție este recrutarea obiectivă(Unbiased Recruitment), Furhat Robotics dezvoltând un robot care reușește să rămână imparțial în situațiile de interviu cu persoane din culturi diferite decât cea a angajatorului.

Suntem încântați să ne alăturăm Bucharest Tech Week 2019. Un festival de tehnologie atât de amplu și divers este locul în care Furhat se integrează perfect, alături de profesioniști pasionați de tehnologie. Furhat este dovada că roboții sociali sunt nu doar o proiecție pentru viitor, ci sunt deja o realitate concretă din ce în ce mai răspândită, perfecționându-și constant tehnologiile, ajungând astfel să fie folosiți în domenii de activitate din ce în ce mai diverse. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim viziunea cu pasionații de tehnologii inovatoare prezenți la festival. Ne vedem acolo!” ne-a împărtășit Varun Atrey, Directorul de Marketing al Furhat Robotics Labs din Stockholm.

Pentru informații suplimentare, accesați platformele:         
www.techweek.ro 
Facebook.com/TechWeekRO
Facebook EventBucharest Technology Week 2019

Etichete: , , ,