Warhammer 40.000: Space Marine soseşte în România pe PC şi PS3

Scris de | 16 septembrie, 2011
Warhammer 40.000: Space Marine soseşte în România pe PC şi PS3

Warhammer 40.000: Space Marine, cel mai recent joc bazat pe confruntările epice dintr-un univers al războiului etern, soseşte în România prin intermediul TNT Games.

Jocul de acţiune third person te transpune în pielea unuia dintre legendarii Ultramarines, căpitanul Titus, pus faţă în faţă cu hoardele orcilor şi a forţelor Haosului. După cum se ştie însă, nimic nu stă între un Space Marine şi misiunea sa, rezultatul fiind grămezi de orci lăsaţi în urma sabiei tale mecanizate şi a armelor de mare calibru.

Unul dintre highlight-urile jocului este posibilitatea de a oscila între lupta corp la corp şi cea de la distanţă – practic, în momentul în care un inamic a reuşit printr-o minune să evite gloanţele blaster-ului, ultima imagine pe care o va vedea va fi vârful sabiei tale.

O altă atracţie este modul multiplayer, care îţi permite să îţi creezi propriul grup de Space Marines (squad) sau Chaos Space Marines (warband) şi să intri în meciuri online 8 vs 8. Câștigă experiență și deblochează noi arme și armuri, cu care apoi vei dota clasele Devastator, Assault și Tactical Marine.

Warhammer 40.000: Space Marine este disponibil la prețul de 199,99 lei în varianta PC și 299,99 lei în varianta pentru Sony PLAYSTATION 3.

Etichete: , , , ,