Samsung Galaxy Note II ajunge oficial in Romania

Scris de | 2 octombrie, 2012
Samsung Galaxy Note II ajunge oficial in Romania

Samsung a anuntat lansarea pe piata din Romania a noului Galaxy Note II,  “gigantul” ce vine cu un display HD Super Amoled de 5.5 inchi, Android Jelly Bean 4.1 si aplicatii optimizate special pentru device.

Prezentat pentru prima oara la IFA si ajuns deja in tari ca America sau Anglia, Samsung Galaxy Note II este un device care pare mai bine proportionat fata de primul model Note. Display-ul pastreaza aceleasi dimensiuni, dar forma smartphone-ului il ajuta si nu mai pare chiar atat de mare. Sau poate odata cu lansarea a multor modele cu display mai mare am inceput sa ne obisnuim (ex: Samsung Galaxy S III are un display de 4.8 inchi). Cert este faptul ca tendintele vor fi aceste ecrane mari, iar in curand vom vedea mai multi producatori care vor aduce modele cu ecrane mai mari de 5 inchi.

La capitolul specificatii, Note II vine cu un processor quad-core tactat la 1.6 GHz, 2 GB memorie RAM, pana la 64 de GB spatiu de stocare, camera principal de 8 megapieli si una frontal de 1.9 megapixeli, are o baterie de 3100 mAh si cantareste 180 de grame. In ceea ce priveste conectivitatea, Note II dispune de Bluetooth 4.0, port USB, Wi-Fi 802.11 a/b/h/n si NFC.  Specificatiile sunt completate de cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 4.1 Jelly Bean, care ofera functii noi si un upgrade pentru serviciile Google Now.

Reproiectarea S Pen-ului

Samsung a anuntat ca a marit S Pen-ul si i-a adus imbunatatiri pentru a beneficia de o experienta optimizata. Acesta este mai lung, mai subtire si cu un design ergonomic ce permite un control sporit. Butonul dedicat S Pen ajuta la identificarea intentiilor utilizatorului atunci cand este apasat. Functia Easy Clip iti permite sa subliniezi sau decupezi continut direct de pe ecran sau sa salveze distribuirea acestuia. Idea Visualizer permite crearea de ilustratii prin scrierea de mana a mesajelor cheie in S Note si aceastea sunt generate inlustratii conform notitelor.

Multitasking

Lasand la o parte specificatiile tehnice si aplicatiile care pune in valoare stylus-ul, Samsung a adus pe Galaxy Note II o serie de functii interesante care permit o utilizare mai eficienta.

  • Air View permite cu ajutorul S Pen-ului sa vizualizei continutul din email, S-Note, Planner, galeriile foto si video si sa poti accesa informatiile mai usor, fara tranzitii ale ecranului.
  • Popup Note este o functie care permite utilizatorilor sa deschida instant aplicatia S Note, oriunde pe ecran, ca fereastra pop-up.
  • Quick Command activeaza rapid aplicatiile des folosite, prin intermediul S Pen-ului. Optiunea se activeaza atunci cand utilizatorul gliseaza vertical ecranul cu butonul dedicat S Pen-ului.
  • Screen Recorder iti permite sa inregistrezi o secventa de actiuni pe care le faci pe ecran, precum modul de functionare al unei aplicatii si poate fi distribuita mai departe.

„Samsung  continua sa imbogateasca experientele utilizatorilor, ia Galaxy Note II repreznta rezultatul eforturilor noastre si, totodata, o continuare a promisiuniie a oferi publicului produse actuale care se aliniaza stilurilor de viata ale utilizatorilor din ziua de astazi”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager in cadrul Samsung Romania. „Suntem incantati sa oferim consumatorilo romani un dispozitiv inovator care sa le permite sa isi eficienteze sarcinile si sa isi dezvolte creativitatea”.

Samsung Galaxy Note II va avea un pret de aproximativ 600 de euro.

GALERIE FOTO

Etichete: , , , , ,