GeForce GTX 480 GPU testează noi orizonturi

Scris de | 4 mai, 2010
GeForce GTX 480 GPU testează noi orizonturi

NVIDIA Corporation a lansat în România cea mai puternică unitate de procesare vizuală cu un singur nucleu din portofoliu – NVIDIA GeForce GTX 480, care face parte din noua serie de unităţi Fermi, alături de GeForce GTX 470.

Cea mai performantă dintre unităţile de procesare vizuală destinate entuziaştilor, GeForce GTX 480 a fost concepută pentru a oferi cele mai bune performanţe în teselare pentru platforma de dezvoltare Microsoft DirectX 11. Teselarea le permite dezvoltatorilor de jocuri să beneficieze de capacitatea unităţii de procesare vizuală GeForce GTX 480 de a creşte complexitatea geometrică a modelelor şi a personajelor, astfel creând medii de gaming mult mai realiste şi mai fascinante.

Alături de GeForce GTX 480, NVIDIA lansează şi GeForce GTX 470, primele modele din seria de unităţi de procesare vizuală – Fermi. Unităţile vor fi disponibile începând cu data de 19 aprilie în reţeaua integratorilor şi partenerilor NVIDIA din România, printre care se numără eMAG, IT Direct, PC Coolers, PC Garage, RHS.

Etichete: , , , , , ,