Hard Discuri Ultraportabile de la Verbatim

Scris de | 4 mai, 2010
Hard Discuri Ultraportabile de la Verbatim

Verbatim lansează o nouă generație de hard discuri portabile mai mici și mai ușoare ideale pentru deplasări, putând fi transportate fie în buzunar, fie în geantă. Noile Hard Discuri portabile Store `n` Go de la Verbatim pun la dispoziția utilizatorului software GREEN BUTTON care ajută la reducerea consumului de energie și implicit la prelungirea vieții drive-ului prin trecerea în mod automat sau manual la modul salvare-energie.

Noile Hard Discuri Portabile Store `n` Go de la Verbatim sunt disponibile în format USB 2.0, având capacități de 250GB, 320GB, 500GB, 640GB, 750GB și 1TB. Pentru cei care doresc transfer de date îmbunătățit, hard discurile vor fi disponibile și în format eSATA/USB 2.0 și USB 3.0.

Având 81mm lățime, 117mm lungime și 16mm grosime, produsul și pachetul noilor Hard Discuri portabile Store `n` Go sunt cu 30% mai mici decât generația anterioară, și având doar 135g sunt de asemenea cu 20% mai ușoare, ceea ce înseamnă că sunt unele dintre cele mai ușoare HDD-uri externe de 2.5” de pe piață la ora actuală și mult mai ușor de utilizat. În plus, datorită sistemului de fișiere FAT32, drive-ul este compatibil atât cu sistemul de operare Windows cât și cu Mac OS. Store `n` Go de la Verbatim este disponibil într-o gamă diversă de modele având capacități cuprinse între 250GB și 1TB, ceea ce înseamnă că există câte un HDD pentru fiecare categorie de utilizatori – indiferent de preferințele pentru memorie.

Incluse cu Hard Discul Verbatim Store `n` Go se găsesc două pachete software: Nero BackItUp și Burn Essentials, care combină trei funcții importante într-o singură suită software. Utilizatorii pot să își creeze în mod regulat copii de siguranță pentru toate fișierele și directoarele și bineînțeles pot inscripționa pe CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray fotografii, conținut video sau orice alt tip de date. De asemenea pot recupera fișiere deteriorate cu ajutorul Nero RescueAgent. Software-ul GREEN BUTTON reduce consumul de energie și crește simțitor perioada de utilizare trecând automat HDD-ul Verbatim Store `n` Go în modul sleep după o perioadă prestabilită de timp sau prin apăsarea BUTONULUI GREEN de pe desktop de către utilizator.

Etichete: , , , , ,