Simte vibraţia basului cu Sony

Scris de | 4 mai, 2010
Simte vibraţia basului cu Sony

Sony lansează seria Walkman B150, compactă, colorată, ideală pentru toţi iubitorii de muzică. În ciuda dimensiunilor ultra-compacte, player-ul îşi face simţită prezenţa printr-un sunet plin şi bogat. Un buton uşor de accesat oferă mai multă putere basului, instantaneu, vizibil şi prin led-urile roşii care vor pulsa simultan.

Conectorul USB încorporat leagă dispozitivul WALKMAN direct de PC, fără necesitatea altor cabluri sau aplicaţii suplimentare: folosiţi funcţia drag-and-drop pentru a încărca piesele dumneavoastră favorite. Conexiunea directă prin USB permite transferul facil al muzicii, înregistrarea directă sau redarea prin intermediul sistemelor audio compatibile Mini/Micro. Un LCD simplu, cu trei linii oferă informaţii despre melodie şi artist, iar tehnologia ZAPPIN scanează la o simplă atingere prin melodiile stocate, redând mostre din fiecare cântec, pentru a te ajuta să identifici piesa dorită. O încărcare de 3 minute oferă suficientă autonomie pentru 90 de minute de redare, în timp ce bateria alimentată complet oferă 18 ore neîntrerupte de redare.

Seria de dispozitive WALKMAN B150F  dispun suplimentar şi de un tuner FM, pentru ascultarea postului preferat indiferent de locul în care se află utilizatorul. Mai mult, acesta poate stoca note vocale sau emisiunile radio preferate cu ajutorul dispozitivului de înregistrare integrat.

Noua serie WALKMAN® NWZ-B150 de dispozitive MP3 de la Sony este disponibilă într-o gamă de culori care cuprinde: negru, albastru, roz şi roşu, care vor fi disponibile începând cu Iunie 2010.

Etichete: , , , , , , ,