LG Viewty Smile zâmbeşte în România

Scris de | 1 iunie, 2010
LG Viewty Smile zâmbeşte în România

LG Electronics introduce pe piaţa din România Viewty Smile (LG GT405), un nou telefon cu ecran complet tactil şi cameră de 5 megapixeli.
LG Viewty Smile este cel mai nou model din gama LG Viewty şi a fost special creat pentru a permite pasionatilor de fotografie să experiementeze tehnologia tactilă la un preţ atractiv.
Camera de 5 megapixeli cu auto focus şi funcţia Easy Photo Viewer patentată LG vor oferi utilizatorilor români numeroase ocazii de a surprinde cele mai frumoase zâmbete, la o calitate superioară a imaginii.
În plus, LG Viewty Smile este compatibil cu serviciile de internet mobil la viteza 3G+ pentru ca utilizatorii să se poată conecta extrem de rapid la reţele sociale şi să poată fi în legătură cu prietenii. Mai mult, noul telefon este optimizat pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a încărca şi transfera fişiere video şi audio foarte uşor şi la o viteză mare.
Viewty Smile are un display de 3 inchi, slot micorSD, radio Fm şi senzor de mişcare, precum şi conexiuni Bluetooth 2.0 cu A2DP şi HSDPA 3.6 Mbps.
Consumatorii români pot achiziţiona telefonul LG Viewty Smile exclusiv din magazinele Orange România, la un preţ începând de la 55 de euro (TVA inclus), beneficiind, în plus, de o reducere de până la 40% la accesoriile compatibile. Terminalul este disponibil în două variante de culori, negru şi roz, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a-şi alege telefonul care îi reprezintă.

Etichete: , , , , , ,