VAIO P – mai mic, mai interesant

Scris de | 23 iunie, 2010
VAIO P  – mai mic, mai interesant

Sony introduce în România, pentru sezonul estival, modelul unic VAIO P. Mai mic decât un notebook, mai inteligent decât un smartphone, noul Sony VAIO P este partenerul ideal pentru o experienţă multimedia în mişcare.

Ideal pentru persoanele ocupate, aflate mereu în mişcare, VAIO P este primul notebook  VAIO conceput pentru utilizare din mers. Pointing stick-ul central este completat de un touch-pad şi două butoane de mouse amplasate pe rama ecranului în laterale, facilitând utilizarea confortabilă, din picioare, cu degetele mari ale ambelor mâini.

Cu o greutate de numai 600g, VAIO P marchează prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat şi busolă digitală.

Noua funcţie VAIO Location Search oferă posibilitatea de a vizualiza hărţi în timp real, fără a fi dependentă de un browser de internet. Poziţia pe hartă şi orientarea cardinală sunt afişate alături de punctele de interes şi informaţiile despre starea vremii. Caracteristicile de portabilitate ale notebook-ului sunt accentuate de modulul  3G încorporat, care facilitează conexiunea 3G la reţelele mobile.

Disponibilă în două culori (negru şi portocaliu), noua serie VAIO P este completată de o varietate de accesorii opţionale.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,