How To Web 2010 editia a 2-a, la Bucureşti

Scris de | 28 iulie, 2010
How To Web 2010 editia a 2-a, la Bucureşti

Cea mai mare conferinta regionala de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est, How To Web, va fi organizată la Bucureşti în luna noiembrie.

How To Web 2010, cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est va fi organizat intre 3-4 noiembrie 2010 la Hotel Intercontinental in Bucuresti. Prin speakerii internationali confirmati, acesta isi propune sa devina un eveniment regional de referinta pentru industria online.

Printre vorbitorii internationali care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara: Loic Le Meur (CEO Seesmic si Fondator Le Web), Ramu Yalamanchi (CEO Hi5), Reshma Sohoni (CEO Seedcamp), Mike Butcher (Redactor-sef TechCrunch Europe), Christopher Grew (Orrick), Alex Van Someren (UKTI), Katy Turner (Eden Ventures) si Alex Hoye (CEO Latitude). Temele de discutie ale invitatilor se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: inceputurile unei afaceri, finantarea acesteia, antreprenoriatul in Europa si oportunitati pentru acesta, cloud computing, servicii web, etc.

Bogdan Iordache, Managing Partner afirma ca “How To Web isi propune sa aduca o noua experienta in scena evenimentelor de tehnologie si antreprenoriat web din Europa de Est, reunind speakeri internationali, antreprenori de succes si investitori specializati pe zona de online. In cursul celor 2 zile participantii vor avea parte de prezentari bazate pe informatii de interes pentru antreprenorii web, prezentarile comerciale fiind total excluse din programul conferintei”.

Evenimentul va reuni circa 500 de participanti si va cuprinde, pe langa panelurile de prezentari, un start-up corner unde antreprenorii aflati la inceput de drum isi vor putea prezenta produsele si vor putea primi feedback de la participanti Din programul conferintei nu vor lipsi workshopurile practice de tehnologie web si nenumarate alte posibilitati de networking.

Partenerul principal al evenimentului este Adobe, alaturi de HTC si alti parteneri care sustin antreprenoriatul online. Partenerii strategici ai How To Web 2010 sunt: Snapshot, (Interactive and Emerging Media Division, McCann PR), Seedcamp, TechCrunch si Visualis.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , ,