Logitech lansează un combo cu stil

Scris de | 18 august, 2010
Logitech lansează un combo cu stil

Logitech a lansat Wireless Combo MK520, format din tastatură şi mouse, care îţi înlesneşte munca prin control şi confort.

Tastatura este îndeajuns de mare pentru a tasta liber, în timp ce tastele fine, concave se pliază perfect sub degete. Mouse-ul laser se mulează bine pe oricare dintre mâini datorită design-ului conturat cu margini fine de cauciuc.

Design-ul concav şi laturile curbate ale tastelor Logitech Incurve keys au grijă ca degetele să fie poziţionate corect şi să alunece eficient de pe-o tastă pe alta. Keyboard-ul dispune de o baterie cu o durată de viaţă de trei ani şi încorporează taste pentru accesarea conţinutului multimedia, astfel încât să ai posibilitatea să scazi volumul sunetului sau să treci la următoarea melodie, fără a mai fi nevoie să foloseşti mouse-ul.

Mouse-ul se mulează perfect în oricare dintre palme, chiar şi după lungi ore de utilizare, datorită design-ului conturat şi confortabil cu laturi fine de cauciuc. Mouse-ul are o baterie cu o durată de viaţă de un an, iar cu tehnologia laser de înaltă performanţă, te vei bucura de tracking precis pe aproape orice suprafaţă, în afară de geam şi oglindă.

Receiver-ul Logitech Unifying este atât de mic încât poate rămâne conectat în laptop atunci când eşti pe drum şi poate conecta mouse-ul şi tastatura incluse la calculator, astfel încât ambele să fie pregătite pentru utilizare oricând doreşti. În plus, poţi adăuga un alt mouse, tastatură sau number pad compatibile, fără a mai fi nevoie și de alte receivere USB.

Receiver-ul Unifying oferă conectivitate wireless Logitech Advanced 2.4 GHz cu care te poţi conecta fără întârzieri sau căderi pe o arie de 10 metri. De asemenea include codarea AES pe 128 biţi, unul dintre cele mai mari nivele de securitate disponibile, aşa încât informaţiile personale sunt protejate.

Logitech Media Combo MK520 va fi disponibil în Europa începând cu luna august la un preţ recomadat de 59,99 Euro.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,