Nokia X3, cu design “touch and type”

Scris de | 18 august, 2010
Nokia X3, cu design “touch and type”

Nokia lansează noul X3, cu design-ul ultra-subţire “touch and type”, o combinaţie unică între funcţionalitatea unui ecran tactil şi cea a unei tastaturi tradiţionale cu 12 taste.

Fiind primul terminal Nokia cu design ‘touch and type’, Nokia X3 permite utilizatorilor să navigheze rapid prin meniul telefonului şi pe Internet de pe ecranul tactil, în culorii vii şi să se bucure de familiaritatea unei tastaturi complete pentru rapiditate în scrierea mesajelor text şi efectuarea apelurilor.

Nokia X3 are o grosime de doar 9,6 mm – fiind astfel unul dintre cele mai subţiri telefoane produse de Nokia – şi poate fi purtat cu uşurinţă în poşetă sau în buzunar, iar capacul spate cu finisaj din aluminiu va fi disponibil în cinci culori vii, astfel că telefonul se va potrivi cu orice ţinută sau stare de spirit.

În ciuda dimensiunilor sale reduse, Nokia X3 oferă o gamă foarte largă de funcţii şi capabilităţi, inclusiv 3G, WLAN, music player şi radio FM. Utilizatorii care fac fotografii frecvent sau care împărtăşesc conţinut pe site-uri de socializare se vor bucura de o cameră de 5 megapixeli cu zoom digital 4X, cu care vor putea fotografia sau filma.

Nokia X3 va fi disponibil începând din al treilea trimestru al acestui an, la un preţ estimativ de 125 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile .

Etichete: