Pregătit să îţi zguduie casa!

Scris de | 25 august, 2010
Pregătit să îţi zguduie casa!

Logitech lansează boxele certificate THX Logitech Speaker System Z623 capabile de un sunet puternic şi plin, ideal pentru muzica, filmele şi jocurile tale preferate. Datorită acestui sistem 2.1,conectat la televizor sau calculator, vei vibra la sunetul pătrunzător de 200 waţi (RMS).

Sistemul Logitech Speaker Z623 îţi permite să te pierzi în universul sonic, fiind ideal pentru pasionaţii de filme rulate pe DVD, iubitorii de muzică şi gamerii înrăiţi. Z623 umple camera cu sunet bogat, iar datorită certificării THX, poţi fi convins că ai parte de cea mai bună experienţă.

Cu ajutorul conectorului RCA, a input-urilor de 3,5 mm şi mufei pentru căşti integrată, totul poate fi instalat în câteva minute. Pentru a fi in control total, comenzile integrate pe boxa dreaptă îţi permit să ajustezi volumul şi nivelul bass-ului.

Pentru a trăi o experienţă sonică autentică, boxele Logitech Z623 sunt certificate THX şi sunt proiectate pentru a recrea balanţa tonală a oricărei surse de sunet. Pentru a obţine certificatul THX, sistemul Z623 cu doi sateliţi şi un subwoofer a trebuit să atingă anumite standarde stricte de performanţă. Inginerii Logitech au lucrat alături de THX, operând peste 400 de teste de reper acustice şi electrice ce au acoperit zone precum răspunsul frecvenţei, output-ul de energie, distorsul, zgomotul şi performanţa generală.

Logitech Speaker System Z623 va fi disponibil în Europa din luna septembrie la un preţ de 169,99 Euro.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,