Microsoft lansează Office 2010 în limba română

Scris de | 8 septembrie, 2010
Microsoft lansează Office 2010 în limba română

Microsoft lansează Microsoft Office 2010 în limba română, suita care pune la dispoziția utilizatorilor instrumente noi, cu ajutorul cărora aceștia pot obține rezultate bune la birou, acasă sau la școală. Office 2010 crește productivitatea, oferind acces la documente prin intermediul unui PC, browser Web sau al unui smartphone.
Îmbunătățirile prezente în Office 2010 ajută utilizatorii să-și realizeze sarcinile specifice mai ușor și într-un timp mai scurt, oferind totodată posibilitatea de a partaja mai simplu documente și de a comunica liber.
Suita Microsoft 2010 în limba română este disponibilă în cinci ediții: Microsoft Office Acasă și pentru Școală, Microsoft Office Acasă și la Firmă, Microsoft Office Professional, Microsoft Office Standard și Microsoft Office Professional Plus. Acestea pot fi achiziționate din marile lanțuri de magazine precum: Carrefour, Domo, Media Galaxy, Real, Cora, Auchan, Metro, Selgros. În plus, magazinele Carrefour Băneasa, Auchan Titan, Media Galaxy Băneasa, Domo Băneasa și Domo AFI Palace Cotroceni vor găzdui în perioada 7 – 12 septembrie Zilele Office, perioadă în care se pot câștiga o serie de premii surpriză de către toți cei care vor achiziționa licențe Office 2010.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,