Parteneriat Ubisoft – Best Distribution

Scris de | 12 octombrie, 2010
Parteneriat Ubisoft – Best Distribution

Ubisoft anunţă un nou parteneriat cu firma Best Distribution privind distribuţia jocurilor Ubisoft în România. Contractul devine activ începând cu această lună, site-ul www.gameshop.ro primind precomenzi pentru viitoarele jocuri Ubisoft începând din 11 octombrie 2010.

Ubisoft a ales să externalizeze distribuţia de jocuri video anticipând creşterea pieţei autohtone de gaming, atât pe partea de PC, cât şi pe partea de console. Best Distribution a fost cea mai evidentă alegere, deoarece şi-a demonstrat deja valoarea pe piaţă, impunându-se ca cel mai de seamă importator şi distribuitor al jocurilor video din România.

„Avem încredere în potenţialul pieţei de gaming din România şi suntem convinşi că tendinţa de creştere arătată în ultimii ani va continua”, a declarat Sebastien Delen, Managing Director al Ubisoft România.”Suntem siguri că parteneriatul cu Best Distribution, este cea mai bună alegere şi soluţia optimă pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluţie ale cumpărătorilor.”

Pe lângă precomenzi la viitoarele apariţii Ubisoft, printre care şi mult aşteptatul Assassin’s Creed Brotherhood, în portofoliul Best Distribution urmează să apară cât de curând şi două titluri de mare succes, care până acum au lipsit de pe rafturile magazinelor din România. Este vorba de Tom Clancy’s H.A.W.X. 2, dezvoltat de studioul Ubisoft din Bucureşti, şi de R.U.S.E., un joc de strategie care îşi propune să revoluţioneze genul căruia îi aparţine. Ambele jocuri ţintesc atât jucătorii PC, cât şi posesorii de console. Ambele jocuri se vor bucura şi de un eveniment de lansare publică, a cărui detalii vor fi anunţate ulterior.

Etichete: , ,