Acer Aspire One Happy, pete de culoare

Scris de | 13 octombrie, 2010
Acer Aspire One Happy, pete de culoare

Acer a lansat noua gamă de netbook-uri Acer Aspire One Happy, în proiectarea căreia a apelat la patru nuanţe deosebite care pot face dintr-un netbook un accesoriu în pas cu moda: Candy Pink, Lavender Purple, Lime Green şi Hawaii Blue.
Să fii conectat cu familia şi cu prietenii este foarte uşor cu Acer Aspire One Happy, acesta fiind prevăzut atât cu sistemul de operare Android cât şi cu Windows 7. Pentru a interacţiona cu prietenii prin intermediul reţelelor sociale Android este ideal, iar dacă ai nevoie de productivitate poţi trece la Windows 7 fără a restarta sistemul. Modelele au o autonomie excelentă, de 8 ore, iar adaptoarele Acer MiniGo cu adaptoare de reţea interschimbabile.se dovedesc extrem de versatile.
Acer Aspire One Happy încorporează toate tehnologiile de comunicaţie avansate precum Wi-Fi CERTIFIED pentru conexiune wireless şi placă de reţea Fast Ethernet pentru conexiune LAN. Alte opţiuni de care beneficiază netbook-urile sunt conexiune 3G şi Bluetooth.
Ca şi dimensiuni, modelul este foarte subţire (doar 24mm) şi foarte uşor (1,25 kg pentru modelele cu baterie de 6 celule), acesta are un ecran de 28 de cm (10.1”), cu o raţie de 16:9, ideal pentru discuţii pe net, navigare sau streaming video. Pentru performanţe mai bune şi economie energetică beneficiază de tehnologia LED.
Pentru procesare, poţi alege între procesorul Intel Atom N450 sau noul Intel Atom N550 dual-core. Acer Aspire One Happy aduce 2GB memorie, sistem grafic Intel Graphics Media Accelerator 3150 şi hard-disk de 250 GB

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,