COSMOTE lansează serviciul Apel Video

Scris de | 25 octombrie, 2010
COSMOTE lansează serviciul Apel Video

COSMOTE România anunţă lansarea serviciului Apel Video (Video Call), însoţit de o ofertă promoţională în premieră pe piaţa de telecomunicaţii din România. Începând de astăzi, toţi clienţii COSMOTE, atât cei abonaţi, persoane fizice sau juridice, cât şi utilizatorii Cartelei COSMOTE, pot folosi reţeaua 3G pentru a iniţia apeluri video. Până pe 31 decembrie 2010, clienţii COSMOTE România pot beneficia şi de o ofertă unică pe piaţa românească de telecomunicaţii, având posibilitatea să folosească minutele incluse în planurile lor tarifare sau în pachete pentru apeluri video în reţea.
Pentru a putea iniţia apeluri video, clienţii trebuie să folosească un terminal compatibil 3G cu cameră video, să se afle într-o zonă cu acoperire 3G şi să solicite activarea serviciului Apel Video. Activarea serviciului este gratuită.
Până la 31 decembrie 2010, clienţii pot efectua apeluri video în reţeaua COSMOTE folosind minutele în reţea incluse în planurile lor tarifare pentru apeluri voce. De asemenea, tot până la 31 decembrie, pentru planurile tarifare care au minute nelimitate gratuite pentru apelurile în reţea, şi apelurile video în reţea vor fi gratuite. După consumarea minutelor incluse în planurile tarifare, apelurile video în reţea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fără TVA), în timp ce apelurile video în afara reţelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fără TVA), pentru abonaţi, şi cu 0,16 euro/minut, atât în reţea cât şi în afara reţelei, pentru utilizatorii de cartelă.
În plus, clienţii COSMOTE au la dispoziţie noua extraopţiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video către reţeaua COSMOTE şi alte reţele mobile naţionale, la preţul de 2,60 euro pe lună (fără TVA). Clienţii cartelelor preplătite pot activa extraopţiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraopţiunea având o valabilitate de 30 de zile.

Etichete: , , ,