HTC 7 Mozart va fi în curând la COSMOTE

Scris de | 9 noiembrie, 2010
HTC 7 Mozart va fi în curând la COSMOTE

Noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft şi procesor de 1GHz inclus va fi disponibil în magazinele COSMOTE România şi Germanos până la finalul acestei luni.

“HTC 7 Mozart este un smartphone care poate fi folosit ca un instrument de business excelent, beneficiind de sistemul de operare Windows 7, recent lansat, conectivitate 3G şi procesor de 1 GHz, oferindu-le clienţilor o experienţă de utilizare superioară si îmbogăţind calitatea serviciilor pe care aceştia le primesc,” a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, COSMOTE România

Telefonul este compatibil 3G iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA şi HSUPA, dar oferă şi Wi Fi, Bluetooth şi conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteză, la viteze de până la 7.2 Mbps. În plus, HTC Mozart 7 are 8 GB de memorie internă, iar touchscreen-ul telefonului este o inovatie tehnologică de excepţie, având 3.7” şi 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate şi auto închidere.

HTC 7 Mozart este un computer portabil deghizat într-un telefon mobil cu scopul de a oferi divertisment non stop. Lista de caracteristici include: cameră foto de 8 MP cu autofocus şi Xenon flash, mufă standard de 3,5 mm pentru căşti profesionale, sute de ore de standby şi până la 6 ore timp de vorbire.

Cu Dolby Mobile şi SRS sunet surround, HTC 7 Mozart îţi amplifică experienţa audio oferind o fidelitate a sunetului ridicată pentru o experienţă de ascultare şi vizionare bogată.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,