Telefonul pentru bunici, în farmaciile DONA

Scris de | 16 noiembrie, 2010
Telefonul pentru bunici, în farmaciile DONA

Telefonul creat pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor vârstnicilor, Colia S402, este disponibil de acum şi în lanțul de farmacii DONA. Clienții fideli vor putea folosi cardurile de reducere ale farmaciilor DONA pentru a beneficia de un preț mai mic cu 5%.
Colia este un telefon mobil perfect adaptat pentru vârsta a treia. Simplu, eficient și ieftin, răspunde perfect nevoilor de comunicare fără complicații inutile. Butoanele sunt mari cu text mare și contrast puternic, ecranul este mare și simplu, fără culori, fără grafica avansată, iar sonorul este foarte puternic pentru a facilita conversația și pentru cei cu deficiențe auditive.
Meniul este simplu, în limba română, iar telefonul vine şi cu un buton de SOS permite apelarea rapidă a serviciului de urgență 112 sau a unei persoane apropiate.
Adițional are incorporată o lanternă, un radio FM și un MP3 Player pentru muzică, dar şi o funcţie specială ce permite măsurarea tensiunii arteriale cu ajutorul unui tensiometru comercializat separat.

“Până în prezent am comercializat telefonul Colia S402 în special prin intermediul site-urilor online, care sunt mai puțin accesibile celor mai în vârstă – publicul nostru țintă. În majoritatea cazurilor, clienții tineri au cumpărat produsul spre a-l oferi cadou părinților sau bunicilor. Prezența sa în cadrul Farmaciilor DONA ne va ajuta să ne apropiem mai mult de cei care au nevoie de un astfel de telefon. Astfel răspundem feedbackului primit din partea clienților care doreau să-l poată vedea direct”, a declarat Valentin Haicu, directorul general VHCI Business Development.

Etichete: , , , ,