Pentru filme si jocuri

Scris de | 29 noiembrie, 2010
Pentru filme si jocuri

226CL2Philips va lansa în România, la începutul lunii noiembrie, noul monitor LED dedicat iubitorilor de film și gamerilor. Philips LED 226CL2, ce se remarcă prin designul stilat, timpul de răspuns de doar 2ms și un contrast impresionant, va ajunge în magazine la un preț recomandat de 799 lei.

Designul slim și stilat îl recomandă ca fiind perfect pentru orice încăpere. Butoanele de control SmartTouch sunt pictograme tactile, inteligente, care înlocuiesc butoanele proeminente. Sensibile la cea mai mică atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, să pornească monitorul sau să crească luminozitatea şi claritatea imaginii.

Contrastul de 20000000:1 este un atu, fie că ne referim la un pasionat de filme sau la un gamer. Aceștia se vor afla sub impactul profunzimii tehnologiei Smart Contrast care va crește contrastul cu un nivel superior de negru și transmiterea umbrelor și a culorilor întunecate va fi mai exactă.

Philips 226CL2 include  şi SmartResponse, care ajustează timpul de răspuns pentru cerinţele aplicaţiei, oferind timpi mici de răspuns pentru jocuri şi clipuri video sau definiţie mai bună a culorii pentru fotografii şi imagini statice. În cazul monitorului Philips 226CL2 timpul de răspuns este de doar 2ms.

Etichete: