VIERA Connect, internet și televiziune

Scris de | 7 ianuarie, 2011
VIERA Connect, internet și televiziune

Panasonic a anunțat că va oferi din această primăvară, deocamdată doar pe piaţa americană, VIERA Connect, un nou serviciu Internet in-the-cloud, primul de acest gen din lume.
Noul serviciu VIERA Connect permite utilizatorilor să se bucure de transmisii sportive, activităţi de fitness şi îngrijire a sănătăţii, jocuri interactive şi alte tipuri de conţinut, în afara filmelor şi programelor standard de televiziune, în confortul de acasă, prin simpla manevrare a telecomenzii. VIERA Connect este, de asemenea, primul serviciu de tip in-the-cloud care permite accesarea unor servicii interactive de pe un echipament electronic asociat, cât şi posibilitatea de a cumpăra alte echipamente direct de pe televizor, prin funcţia dedicată achiziţiilor online.
Serviciul va fi promovat ca platformă deschisă pentru a facilita dezvoltarea de aplicaţii şi extinderea serviciilor IPTV.
Lansarea VIERA Connect va fi însoţită de prezentarea a 15 modele de televizoare VIERA TV compatibile (cu diagonale de la 42 la 65 inch) iniţial pe piaţa din Statele Unite. VIERA Connect şi televizoarele compatibile sunt expuse în prezent la CES 2011, târgul internaţional pentru electronice de consum ce are loc în aceste zile la Las Vegas.

Etichete: , , , ,