Noua gamă de laptop-uri Samsung

Scris de | 4 februarie, 2011
Noua gamă de laptop-uri Samsung

Samsung introduce în premieră pe piaţa din România gamele sale de notebook-uri şi netbook-uri, în total 7 modele: RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 şi N145.

Noile modele se remarcă prin designul elegant şi capacităţile tehnologice de înaltă performanţă, adresându-se utilizatorilor sofisticaţi, cu un stil de viaţă modern.
Create pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care îşi doresc funcţionalitate şi fiabilitate notebook-urile din gama RF oferă funcţii dintre cele mai variate: de la spaţiul mare de stocare, la editarea conţinutului video şi foto în HD sau la garantarea unor experienţe multimedia excelente.
Un alt model, SF310 este unul dintre modelele reprezentative ale noii game de notebook-uri, remarcându-se prin procesoarele dual core Intel Core i3 / i5, bateria premium Litiu Polimer care oferă până la 7,5 ore de viaţă şi tehnologia Fast Start. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele distinctive ale seriei SF.
Alte două exemple reprezentative sunt notebook-urile R538EP şi R538I, care în plus un sistem audio performant şi funcţia specială SuperSilent Mode pentru operare silenţioasă.
Pentru utilizatorii interesaţi de un un design extrem de funcţional, RV508I este alegerea ideală. Acesta dispune de o tastatură numerică care facilitează utilizarea şi asigură o eficienţă sporită. Cu un card de memorie 4-in-1 un display LCD 15.6″, stocarea şi vizualizarea conţinutului multimedia nu a fost niciodată mai plăcută.
Urmează netbook-urile din familia NF şi N. Modelul NF210 nu face compromisuri când vine vorba de stil, având un design ultra-portabil ce îi oferă utilizatorului oportunitatea permanentă de a-l folosi în orice mediu. Cu netbook-urile din seria NF, mobilitatea nu mai este o problemă.

Persoanele pentru care portabilitatea este un factor esenţial în alegerea unui laptop pot opta pentru N145P, un netbook cu o greutate de numai 1,24 kg.
Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul oficial Samsung www.samsung.ro sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/GentsClub.

Etichete: , , , , , , , ,