Muzică în fiecare cameră, fără fire, cu Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi

Scris de | 18 martie, 2011
Muzică în fiecare cameră, fără fire, cu Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi

Nu este uşor să implementezi un sistem de sunet în fiecare cameră a căminului, mai ales că te poţi alege cu o sumedenie de cabluri inestetice peste tot; aici intră în scenă Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi, care îţi oferă simplitate, o instalare extrem de uşoară şi un sunet clar.
Sistemul utilizează conexiunea Wi-Fi pentru a comunica cu staţiile din celelalte camere şi orice iPhone, iPod Touch sau telefon inteligent Android poate deveni un dispozitiv de control la distanţă complet, utilizând aplicaţia complementară AV. Această aplicaţie îţi permite să răsfoieşti wireless şi să redai orice sursă audio de pe sistemul Multiroom. Puteţi descărca aplicaţia gratuit din iTunes AppStore sau Android Market.
Sunetul este redat de noile boxe cu tehnologie ClariSound, iar colecţia de melodii pot fi accesate de pe hard discul extern USB al sistemului, prin simpla atingere a ecranului.
Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi mai oferă Internet radio, precum şi posturi FM.
Puteţi asculta melodiile preferate de pe CD / DVD player, conecta orice alt dispozitiv USB pentru mai multă muzică, sau adăuga un dispozitiv de andocare opţional pentru a reda şi încărca iPod-ul sau iPhone-ul.

Etichete: , , , , , , ,