Exprimă-ţi talentul artistic cu uDraw pentru Wii

Scris de | 24 martie, 2011
Exprimă-ţi talentul artistic cu uDraw pentru Wii

TNT Games lansează un nou accesoriu pentru consola Nintendo Wii, creat de catre THQ, o tabletă cu stylus care îţi permite să îţi exersezi talentul artisitic.
Tableta wireless cu dimensiuni de 15×10 cm are un stylus ataşat, iar designul integrează telecomanda Wii, care îi conferă avantajele controlului prin mişcare, disponibilitatea butoanelor pentru funcţii speciale şi alimentarea cu energie.

THQ oferă alături de tableta uDraw şi pachetul software uDraw Studio, cu ajutorul căruia jucătorii pot explora o mare varietate de moduri de desen, dar şi posibilitatea de a colora şi de a schiţa. Tableta uDraw vine cu o serie de accesorii care fac utilizarea ei distractivă şi facilă de către toata familia şi oferă posibilitatea salvării creaţiilor pe cardul SD încorporat şi uploadarea lor pe Facebook.
Printre accesoriile principale se numără un modul pentru pictură şi desen, un toolbox cu pensule şi materiale de fundal, o carte de colorat şi multe altele.

uDraw GameTablet este compatibilă cu o serie de jocuri exclusive deja disponibile sau care vor fi lansate în viitorul apropiat, cum sunt Pictionary şi Dood’s Big Adventure. Acesta din urma le oferă jucătorilor posibilitatea de a crea mediul de joc (pot desena elemente din niveluri) şi de a-şi personaliza eroul.
Tableta uDraw pentru Nintendo Wii poate fi achiziţionată la preţul de 359,99 lei din reţelele Diverta.

Etichete: , , , , , , ,