Nook Color Update 1.2: Aplicaţii, email şi Angry Birds

Scris de | 26 aprilie, 2011
Nook Color Update 1.2: Aplicaţii, email şi Angry Birds

nook color updateCei de la Barnes and Noble au lansat primul update important pentru ebook reader-ul/tableta Nook Color, ver 1.2, care aduce o multitudine de noi funcţii ce nu trebuie ratate.

După ce ai instalat update-ul ce poate fi descărcat gratuit de pe site-ul companiei vei avea acces la Nook Apps, o colecţie de aplicaţii de pe Android Market care vor rula garantat pe Nook Color. Printre acestea se numără şi jocuri precum Angry Birds, aplicaţii ce îţi oferă acces la ştiri, meteo şi multe altele.
Odată cu update-ul 1.2 soseşte şi Nook Email, o aplicaţie de email complexă ce îţi permite să îţi gestionezi mesajele sau Nook Kids, un sistem care combină poveştile cu animaţii şi jocuri, oferindu-le celor mici o experienţă deosebită.
Nook Friends, o altă aplicaţie ce soseşte odată cu update-ul 1.2, în beta, îţi permite să faci schimb de impresii cu prietenii, să schimbi cărţi sau să descoperi noi titluri.
Un alt element esenţial este suportul pentru Adobe Flash Player.
După update Nook Color va suferi şi unele îmbunătăţiri la capitolul performanţă, în special pentru navigarea pe web.
În cazul în care nu doreşti să accesezi update-ul manual, cei de la Barnes and Noble vor lansa update-ul şi sub formă de Push în câteva săptămâni.

Etichete: , , , , , ,