BlackBerry 7 OS: Browser îmbunătăţit, viteză sporită

Scris de | 3 mai, 2011
BlackBerry 7 OS: Browser îmbunătăţit, viteză sporită

RIM a prezentat cu ocazia BlackBerry World noul sistem de operare BlackBerry 7 OS, prezent pe noile modele BlackBerry Bold 9900 şi BlackBerry Bold 9930.
Pornind de la update-ul BlackBerry OS 6.1, noua versiune a sistemului de operare ţinteşte zone problematice până acum la RIM, cum ar fi browserul. Odată cu OS 7 telefoanele vor beneficia de un browser net superior, care oferă o viteză sporită, redare mai bună a elementelor grafice, mulţumită Liquid Graphics şi suport pentru elemente HTML 5, cum sunt video-urile.
Odată cu BlackBerry 7 OS soseşte şi funcţia de search activată vocal, care îţi permite să cauţi mai lejer anumite fişiere sau informaţii în telefon sau pe web.
Mai putem aminti BlackBerry Balance, un sistem ce separă datele personale de cele ale firmei, oferindu-i utilizatorului posibilitatea de a folosi emailul personal şi conturile de Facebook sau Twitter fără griji.
Se pare că BlackBerry 7 OS nu oferă suport pentru telefoanele mai vechi, aşa că posesorii unor modele BlackBerry lansate mai demult nu vor avea posibilitatea de a face update la noua versiune a sistemului de operare.

Etichete: , , , , ,