Cosmote lansează „Alături de tine”

Scris de | 4 mai, 2011
Cosmote lansează „Alături de tine”

Cosmote a lansat un nou plan tarifar cu oferte pentru persoanele cu dizabilităţi, denumit „Alături de tine”.
Cu planul tarifar „Alături de Tine”, utilizatorii pot beneficia de comunicare nelimitată de voce şi text în reţea şi 50 de minute naţionale şi internaţionale, pentru numai 4,5 euro (fără TVA), pe lună. Mai mult, clienţii pot beneficia de un număr nelimitat de minute în reţea pentru apelurile către reţeaua Romtelecom.

„La COSMOTE, considerăm că acele categorii vulnerabile de utilizatori ar trebui să primească pachete de comunicare dedicate, concepute pentru a se potrivi cu modul lor special de trai. Folosim tehnologia pentru a servi oamenii şi a le oferi servicii la cel mai bun raport calitate-preţ, adaptate nevoilor lor de comunicare. Cu planul tarifar ‚Alături de Tine’, vrem să extindem aria activităţilor noastre de CSR în zona de produse şi servicii, prin crearea unui pachet de comunicare ce urmăreşte sa imbunatateasca viaţa persoanelor cu nevoi speciale”, a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing şi comunicare, COSMOTE Romania.

Clienţii care îşi activează noul plan tarifar „Alături de Tine” pot beneficia, de asemenea, de bonusul de portabilitate ce include 30 de minute naţionale şi internaţionale dacă îşi portează numerele de telefon din altă reţea în reţeaua COSMOTE şi activează planul tarifar „Alături de Tine” pentru o perioadă de 24 de luni. De asemenea, clienţii pot beneficia de încă 10 minute naţionale suplimentare, pentru activările fără subvenţie pentru telefonul mobil.

Planul tarifar „Alături de Tine” este oferit promoţional şi va fi disponibil până pe 15 iunie 2011, cu posibilitatea de extindere.

Etichete: , , ,