Noile serii Samsung Smart TV, în România

Scris de | 6 mai, 2011
Noile serii Samsung Smart TV, în România

Samsung a lansat în România noile serii de televizoare Smart TV, modele inteligente şi elegante care duc cu un pas mai departe experienţa TV. Gama Samsung Smart TV include seriile premium LED D8000, LED D7000 şi LED D6500, Plasma D8000, D7000 şi D6900(6910), dar şi seriile LED D6000 si D5500.
Noile televizoare oferă o calitate superioară a imaginii atât în format 2D cât şi 3D, calitate Full HD dar şi opţiuni de divertisment mult mai bogate puse la dispoziţie de Samsung Apps, primul şi cel mai mare magazin de aplicaţii TV, creat de Samsung.
În plus, designul este deosebit de stilat, graţie ramei inovatoare, ultra-subţiri, ce extinde aria de vizualizare fără a fi nevoie de mărirea dimensiunii televizorului. Astfel este posibilă o experienţă mult mai complexă de gaming, vizionarea de filme sau orice alt conţinut 3D.
Noile Smart TV nu au doar funcţia pasivă de a reda conţinut oferit de o terţă parte, precum canalele TV sau providerii de servicii de televiziune, ci şi de a selecta în mod activ conţinutul multimedia cel mai potrivit pentru utilizatori. În plus, Smart TV poate deveni un veritabil „entertainment hub” pentru întreaga locuinţă, prin posibilitatea de conectare la alte dispozitive.
Functia Search All permite căutarea conţinutului dorit pe televizor şi pe alte dispozitive media certificate DLNA, calculatoare în reţea şi dispozitive mobile, dar şi servicii de Internet. Browserul de Internet încorporat vă ajută să navigati pe Web direct de pe televizor. Întreaga gamă de televizoare Samsung Smart TV dispune de acces la Samsung Apps, primul şi cel mai mare magazin de aplicaţii pentru televizoare, ce pune la dispoziţie o gamă de aplicaţii gratuite care ajută utilizatorii să acceseze domenii de interes precum sport, divertisment, informaţii, jocuri şi acces la reţele sociale.
Samsung LED D8000 – Design fluid şi imagini ultra realiste
Seria de televizoare LED D8000 beneficiază de un design minimalist,cu o ramă de numai 5 mm subliniat de suportul elegant Quad.
Noii ochelari 3D activi Samsung dispun de conexiune RF (radio frequency) pentru o vizionarea fără interferenţe, cu un unghi mult mai amplu, iar greutatea redusă şi distribuită egal oferă un confort sporit pe o perioadă lungă de timp. Tehnologia 3D activă încorporată redă imagini 3D FHD, iar convertorul 2D-3D îmbogăţeşte experienţa 3D prin transformarea oricărui conţinut 2D într-o experienţă uimitoare 3D.
Seria D8000 integrează conectivitate Wi-Fi şi interfaţa Samsung Smart Hub, care oferă multiple posibilităţi de afişare a conţinutului. În plus, se poate conecta la alte dispozitive compatibile DLNA folosind funcţia AllShare.
Preţul Samsung LED D8000 variază, în funcţie de diagonală, de la 7.400 Lei pentru modelul de 44” la 12.600 Lei pentru modelul de 55”.

Samsung LED D7000 – Vizionare 3D Full HD
Seria Samsung LED D7000 se remarcă, de la prima vedere, prin designul minimalist, cu rama de numai 5 mm transparentă şi cu accente de pietre preţioase, obţinută prin tehnologia Samsung de injecţie duală Crystal TV™. Televizorul beneficiază, de asemenea, de un suport Quad Stand, a cărui înăltime redusă menţine televizorul stabil, conferindu-i un aer sofisticat.
Graţie tehnologiei 3D Auto Format Setup, televizorul detectează automat formatul de codificare 3D (e.g. side-by-side şi top bottom) în momentul rulării conţinutului şi redă automat imaginile 3D cele mai fluide. LED D7000 încorporează tehnologia de iluminare LED şi este înzestrat cu Clear Motion Rate 800 Hz, pentru crearea de imagini fluide, chiar şi în cazul filmelor cu mişcări foarte rapide.
Seria LED D7000 foloseşte interfaţa Samsung Smart Hub, completând astfel stilul de viaţă mobil şi mereu conectat al utilizatorului contemporan.
Preţul Samsung LED D7000 variază, în funcţie de diagonală, de la 6.790 Lei pentru modelul de 44” la 11.700 Lei pentru modelul de 55”.

Samsung LED D6500 – Socializează direct de pe TV
Samsung LED D6500 este televizorul LED 3D ideal pentru utilizatorul care vrea să rămână conectat cu cei dragi. Beneficiind de facilitatea wi-fi built-in, e uşor de accesat Browserul web pentru site-urile preferate sau Samsung Apps pentru aplicaţiile Samsung special concepute pentru TV. Cu funcţia Social TV, în timp ce urmăreşti programul TV preferat, poţi să faci update de status pe FB, să împărtăşeşti opinii pe Twitter sau chat pe Google Talk.
Designul modern al modelului LED 6500 este subliniat de rama subţire Crystal TV™, creată prin tehnologia de injectie duală prietenoasă cu mediul.
Preţul Samsung LED D6500 variază, în funcţie de diagonală, de la 3.999 Lei pentru modelul de 32” la 10.500 Lei pentru modelul de 55”.

Samsung Plasma D8000 – Imagini ultra realiste pe un ecran generos
Plasma D8000 beneficiază de tehnologii avansate pentru producerea unor imagini deosebit de clare, precum Samsung Real Black Filter, ce reduce nivelul de strălucire ambientală, sau Cinema Smooth, care redă mai lin scenele de mişcare. Aceste funcţii îmbunătăţesc calitatea imaginii, conferind claritate, culoare şi o dimensiune naturală imaginilor de pe ecran.
Modelul D8000 este un model 3D FHD, compatibil cu ochelarii Samsung 3D cu conexiunea îmbunătăţită RF. Interfaţa Smart Hub cu access la Samsung Apps, Wi-fi integrat, Web browser pentru navigare sau compatibilitatea cu alte dispozitive certificate DLNA, fac din Plasma Samsung D8000 un veritabil Smart TV.
Preţul Samsung D8000 variază, în funcţie de diagonală, de la 8.500 Lei pentru modelul de 51” la 14.990 Lei pentru modelul de 64”.

Samsung Plasma D6900 – Conectivitate avansată şi procesare video 3D
Seria D6900 dispune de o tehnologie avansată de procesare 3D, ce poate converti conţinut 2D în 3D de înaltă calitate, pentru o experienţă completă de divertisment. Modelul D6900(6910) este compatibil cu ochelarii Samsung 3D şi beneficiază de Wi-fi integrat, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la alte dispozitive certificate DLNA prin intermediul funcţiei Samsung AllShare şi de a accesa o gamă variată de aplicaţii via Samsung Apps.

Preţul Samsung D6900 variază, în funcţie de diagonală, de la 2.750 Lei pentru modelul de 32” la 5.250 Lei pentru modelul de 46”.

Etichete: , , , , , , , ,