Asus ZenBook Flip 13 OLED

Orange Colibri Mix – internet mobil pe smarthone, tabletă sau laptop

Scris de | 9 mai, 2011
Orange Colibri Mix – internet mobil pe smarthone, tabletă sau laptop

Orange a lansat azi un nou abonament, Colibri Mix,un serviciu care le promite utilizatorilor acces la internet mobil pe mai multe dispozitive -smartphone, notebook, tabletă – folosind un singur abonament. Colibri Mix îţi oferă acces mobil la internet pe două cartele SIM, una pentru fiecare dispozitiv: o cartelă SIM care poate fi folosită pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei şi o cartelă SIM care are deja activat un abonament de voce şi care poate fi folosită pentru conectarea la internet a smartphone-ului.

Noul abonament oferă un singur volum de trafic inclus cu o viteză de acces de până la 21,6 Mbps, ce poate fi utilizat în funcţie de preferinţele şi necesităţile clienţilor, pentru smartphone şi tabletă sau laptop. Din portofoliul Colibri Mix fac parte patru tipuri de abonamente, ce diferă între ele în funcţie de traficul inclus: Colibri Mix 11 (11 euro) cu trafic inclus de 1 GB, Colibri Mix 14 (14 euro) cu trafic inclus de 2 GB, Colibri Mix 19 (19 euro) cu trafic inclus de 6,5 GB şi Colibri Mix 39 (39 de euro) cu trafic inclus de 15,5 GB.

Un beneficiu în plus pentru ultimele 3 tipuri de Colibri Mix este opţiunea Cost Control, prin care, după depăşirea traficului inclus, clienţii au trafic nelimitat la o viteză de până la 128 Kbps şi garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar. Clienţii pot păstra viteza de navigare ridicată (până la 21,6 Mbps) şi după depăşirea traficului inclus, prin activarea unei opţiuni de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

De asemenea, împreună cu abonamentele Colibri Mix, clienţii pot achiziţiona la preţuri speciale smartphone-uri, tablete sau laptopuri: telefonul LG Optimus Black de la 79 euro, tableta Samsung Galaxy Tab de la 199 euro sau laptopul Acer Aspire de la 249 euro.

Etichete: , , , , ,