COSMOTE Numar de Aur: Combinatii speciale de cifre

Scris de | 11 mai, 2011
COSMOTE Numar de Aur: Combinatii speciale de cifre

COSMOTE a lansat oferta „Număr de Aur”, care îţi permite să alegi un număr de telefon care conţine combinaţii speciale de numere, cum ar fi 0784444444, sau alte variante uşor de reţinut. Noua ofertă este disponibilă promoţional în perioada 4 mai – 15 iunie, timp în care toţi noii abonaţi, atât persoane fizice cât şi juridice, care semnează pentru un contract de 24 de luni, vor primi gratuit, în plus faţă de oferta promoţională curentă, şi un „Număr de Aur”.
Oferta promoţională pentru Număr de Aur este valabilă doar pentru numerele de telefon care încep cu „0784”.
Promoţia „Număr de Aur” este disponibilă până la mijlocul lunii iunie pentru toţi noii abonaţi, completând oferta promoţională deja existentă pentru portofoliul COSMOTE Perfect pentru Tine, prin care aceştia pot beneficia de un discount în valoare de 20% pentru toate facturile emise până la finalul anului (aplicabil la abonamentele pe 24 de luni în valoare de cel puţin 7 euro, fără TVA).
„Numărul de Aur” este de asemenea disponibil pentru clienţii care aleg planurile tarifare SmartPhone, aceştia bucurându-se la rândul lor de o serie de bonusuri precum un număr dublu sau nelimitat de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de valoarea abonamentului lunar ales.
Clienţii care aleg un contract cu durata de 12 luni pot alege un „Număr de Aur” la preţul de 50 de euro, fără TVA.

Etichete: , , ,