Descoperă mai ușor cele mai bune aplicații din Android Market

Scris de | 11 mai, 2011
Descoperă mai ușor cele mai bune aplicații din Android Market

Google își continuă șirul de vești bune pentru fanii Android, dezvăluind în a doua zi a evenimentului Google I/O noua față a Android Market. Magazinul de aplicații al Google a fost mereu criticat pentru sistemul greoi, neintuitiv de prezentare a aplicațiilor, în contradicție cu Apple App Store, iar gigantul IT a decis să ia măsuri.
Android Market are de acum cinci noi funcții care te vor ajuta să descoperi jocurile și aplicațiile pe care le iubești. Prima este Top Apps care vine într-o formă mai complexă, cu recomandări în funcție de țară, un top al aplicațiilor gratuite și plătite, precum și un top al aplicațiilor cu cele mai mari încasări.
A doua noutate este Editor’s Choice care va conține o colecție cu cele mai bune aplicații ale momentului, selectate atent de reprezentanții Android Market.
Urmează Top Developers, care îi va recompensa pe cei mai buni creatori de aplicații cu o icoană specială, care va garanta calitatea, aceștia fiind prezenți și într-o listă specială în Android Market. Momentan lista conține 150 de companii.
O altă inovație îți va oferi o recomandare a altor aplicații descărcate de utilizatori care au vizualizat programul pe care îl analizezi și tu în acel moment. Spre exemplu dacă utilizezi ScoreMobile, o aplicație care îți oferă ultimele scoruri din sport, îți vor fi recomandate și alte aplicații similare pe care pasionații de sport le-au descărcat.
Ultima secțiune introdusă, Trending Apps, va conține aplicațiile și jocurile care înregistrează un trend ascendent în ceea ce privește descărcările, cu alte cuvinte cele mai promițătoare titluri ale momentului.
Noile funcții ale Android Market sunt momentan disponibile doar pentru versiunea online, însă Google promite că și versiunea mobilă va fi upgradată în curând.

Etichete: , , , , ,