Accesorii pentru iPad şi tabletele cu Android, de la Logitech

Scris de | 19 mai, 2011
Accesorii pentru iPad şi tabletele cu Android, de la Logitech

Dacă eşti fericitul posesor al unui iPad 2 sau al unei al unei tablete cu Android, cum este Samsung Galaxy Tab 10.1, Logitech te ajută să o foloseşti la potenţialul ei maxim, prin lansarea unei game de accesorii deosebite, dedicate tabletelor PC.

Dispozitivele pentru tabletele iPad şi Android numără de la tastaturi până la boxe, ajutând la crearea unui mediu perfect pentru tableta ta şi pentru nevoile tale imediate: să citeşti update-urile de pe Facebook, să postezi o imagine pe blogul personal sau să împărtăşeşti melodia preferată.

Logitech Keyboard Case

Creată în colaborare cu ZAGG, Logitech Keyboard Case dispune de un înveliş de aluminiu foarte rezistent. Carcasa protectoare învăluie tableta, acoperind ecranul si laturile sale, iar cu ajutorul conectivităţii Bluetooth, Logitech Keyboard Case îşi conectează tastatura rapid. Noua carcasă-tastatură Logitech încoporează o interfaţă intuitivă şi taste special gândite pentru o tastare mai confortabilă. Dispune şi de un canal în spatele tastaturii care sprijină tableta în poziţia portret sau landscape, eliminând timpul de instalare şi de împachetare.

Logitech Wireless Speaker

Atunci când vrei să asculţi muzica preferată, difuzoarele Logitech Wireless Speaker sunt cea mai bună alegere. Acestea nu mai includ cabluri şi permit plasarea boxelor în orice loc – la o distanţă de până la 15 metri de iPad sau tableta Android, în funcţie de modul de folosire, setări şi condiţii de mediu. Vei obţine un sunet bogat, full stereo, chiar şi din colţul opus al camerei, prin intermediul driverelor duale de doi inch, alături de un bass puternic. O baterie reîncărcabilă oferă difuzoarelor o independenţă de până la 10 ore, în funcţie de modul de folosire şi de setări, pentru a putea lua muzica preferată cu tine, oriunde te duci. Iar instalarea este extrem de uşoară. Cuplează tableta prin intermediul Bluetooth wireless si eşti gata de audiţie.

Logitech Tablet Keyboard

Logitech Tabley Keyboard, un combo tastatură-suport, este conceput să poată fi purtat în voie, se instalează rapid şi se adaptează oricărui loc unde vrei să foloseşti tableta. Se împerechează uşor cu tableta prin tehnologia Bluetooth wireless, aşa încât o poţi folosi pe birou, în poală sau oriunde la o distanţă de 10 metri de tabletă, în funcţie de utilizare, decor şi condiţiile de mediu.

Logitech Keyboard Case va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preţ recomandat de 99,99 Euro. Logitech Wirelles Speakers vor fi disponibile în Europa la un preţ recomandat de 99,99 Euro. Logitech Tablet Keyboard pentru iPad va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preţ recomandat de 59,99 Euro.

 

Etichete: , , , , , ,