Acer TravelMate 7750 şi 4750, lansate în România

Noile notebook-uri Acer TravelMate 7750 şi 4750

Noile notebook-uri Acer TravelMate 7750 şi 4750, echipate cu procesoare Intel Core din noua generaţie, şi-au făcut apariţia şi pe piaţa din România. Puterea de procesare sporită, ecranele LED şi cei până la 1.5 TB spaţiu de stocare recomandă cele două notebook-uri Acer pentru o gamă largă de utilizări, de la gaming la lucurul cu aplicaţii care solicită serios sistemul.

Noile sisteme deţin caracteristici de securitate complexe, precum autentificarea pre-boot cu parole pentru BIOS şi HDD, precum şi cu tehnologiile Intel Anti-Theft şi Absolute Data Protection (ADP), care permit blocarea sistemelor de la distanţă în caz de furt.

Notebookurile Acer TravelMate au ecrane LCD LED, disponibile în două formate: 17,3 inchi pentru modelul 7750 şi 14 inchi pentru 4750. În cazul în care se doreşte realizarea unei prezentări în faţa unui public larg, utilizatorii pot conecta notebookurile la un display extern HD sau la un televizor prin intermediul tehnologiei Intel Wireless Display.

Noile notebookuri vin şi cu funcţia business Acer Video Conference. Aceasta foloseşte webcamul Acer CrystalEye, microfon integrat şi software-ul Acer Video Conference Manager, care permit utilizatorilor să realizeze conferinţe video online, menţinând astfel mai uşor contactul cu partenerii de afaceri.

Acer TravelMate 7750 şi 4750 sunt prezente în ofertele partenerilor Acer, cu preţuri ce încep de la 350 de euro.