Lenovo ThinkPad X1: Cel mai subţire şi mai performant din clasa sa

Scris de | 24 mai, 2011
Lenovo ThinkPad X1: Cel mai subţire şi mai performant din clasa sa

Lenovo a anunţat azi lansarea laptopului high end ThinkPad X1, un model cu un design de excepţie şi echipare de top.
Creat pentru oamenii de afaceri care au nevoie de cea ce este mai bun din punct de vedere al performantei, mobilitatii si divertismentului, laptopul ofera un stil simplu si totusi modern, cu tastatura iluminata, baterii cu incarcare rapida si o serie de optiuni multimedia si de performanta.
Vorbim despre un ecran de 13 inchi cu sticlă ultra rezistentă Gorilla, o carcasă cu o grosime de doar 17 mm şi o greutate de 1.7kg şi o selecţie de procesoare Intel Core i3, i5 si i7 de a doua generatie.
O surpriză este şi sunetul Dolby Home Theatre v4, care în combinaţie cu ieşirea HDMI şi tehnologia Wireless Display permit o experienţă multimedia captivantă.
Să nu uităm şi că Lenovo ThinkPad X1 vine cu noua tehnologie RapidCharge care incarca o baterie pana la 80% in doar 30 de minute. Aceasta tehnologie permite o incarcare de 2.5 ori mai rapida decat o baterie ThinkPad obisnuita, oferindu-le utilizatorilor mai multa libertate pentru a lucra mai rapid atunci cand se afla in miscare.
Laptopul Lenovo ThinkPad X1 va fi disponibil incepand cu luna iunie, prin intermediul partenerilor de afaceri si online la www.lenovo.com. Preturile incep de la aproximativ 1300 euro fara TVA.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,