Finala UEFA Champions League Barcelona vs Man. United: Rămâi „connectat”

Scris de | 27 mai, 2011
Finala UEFA Champions League Barcelona vs Man. United: Rămâi „connectat”

Finala UEFA Champions League, unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale planetei se va juca mâine, între Barcelona şi Manchester United, pe stadionul Wembley, de la ora 21:45. Dacă nu eşti unul dintre norocoşii care şi-au cumpărat bilete şi vor trăi evenimentul live sau dacă nu ai cum să urmăreşti transmisia live de pe TVR1 şi TVR HD, îţi oferim noi câteva soluţii.
Cu un PC sau notebook cu acces la internet poţi accesa site-urile care oferă live streaming a finalei UEFA Champions League sau poţi vizita site-ul oficial al celor de la UEFA, care îţi oferă o secţiune dedicată de scoruri live, precum şi informaţii extrem de detaliate despre partida dintre Barcelona şi Manchester United.

Site-ul dispune şi de un Video Center unde poţi viziona diferite clipuri sau conferinţe de presă.
Dacă optezi pentru un smartphone sau tabletă, poţi utiliza una dintre aplicaţiile despre care am mai discutat, cum ar fi Soccer LiveScores pentru cei cu mobile cu Android sau LiveScore pentru utilizatorii de iPhone, iPod Touch sau iPad.
Oricare variantă ai alege-o încearcă să nu ratezi finala UEFA Champions League, deoarece confruntarea dintre Barcelona şi Manchester United promite să fie una antologică.

Etichete: , , , , , ,