ASUS O!Play Gallery: Divertisment high defintion

Scris de | 31 mai, 2011
ASUS O!Play Gallery: Divertisment high defintion

Un player pentru filme high definition şi materiale audio, cum este noul ASUS O!Play Gallery, este de nelipsit dacă vrei să fii sigur că ai parte de divertisment de mare clasă pe ecranul mare al televizorului HD din living.
ASUS O!Play Gallery oferă conectivitate facilă cu dispozitivele iPhone sau iPod, suport USB 3.0 și SATA 6Gb/s, precum și redarea sunetului Dolby TrueHD 7.1-channel.
Funcţia exclusivă ASUS O!Direct le permite consumatorilor să genereze un streaming rapid de la PC către TV printr-un singur click. O!Play Gallery poate încorpora un hard disk de 3.5 inci cu interfață SATA 6Gb/s, transformându-se şi într-un dispozitiv de stocare. Utilizatorii își pot transfera conţinutul media de pe calculatoare pe O!Play Gallery prin interfața USB 3.0, de până la zece ori mai rapid comparativ cu USB 2.0.
O!Play Gallery include, de asemenea, funcţia pentru calendar MyLife care poate organiza rapid fotografiile în albume, care pot fi prezentate şi altor persoane.
Playerul multimedia Asus este construit în jurul serviciilor de divertisment online precum Netflix (disponibil doar în SUA), YouTube, Flickr, Picasa și a miilor de posturi TV și de radio.
Playerul include interfața software Gracenote care transformă media playerul într-un administrator al listelor audio furnizând acces online la baza de date Gracenote, utilizatorii putând accesa informații meta despre biblioteca muzicală.
O!Play Gallery suportă cele mai populare formate, chiar și formatul ISO, la calitate HD.

Etichete: , , , , ,