Germanos şi Plantronics promovează utilizarea sistemelor hands-free la volan

Campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!

Campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!” a celor de la Germanos în colaborare cu Pantronics, a ajuns la cea de-a patra ediţie.
Campania promovează în mediul online şi în presă utilizarea kiturilor hands-free printr-o campanie ce include lansarea de concursuri pe contul de Facebook denumit „Grupul şoferilor cu hands-free”, articole educative pe câteva dintre principalele bloguri, respectiv reduceri de preţ pentru kiturile hands-free Plantronics.
„Ne gândim în primul rând la siguranţa utilizatorilor de telefoane mobile şi le adresăm un îndemn să nu folosescă telefonul mobil la volan decât cu un sistem tip hands-free, în semn de responsabilitate faţă de propria persoană, familie şi ceilalţi participanţi la trafic. Continuăm şi anul acesta parteneriatul demarat în 2010 cu Plantronics, prin care informăm şoferii că singura opţiune legală de a vorbi la telefon în timp ce conduc rămâne kitul hands-free”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Germanos Telecom România.
Plantronics susţine campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!” prin lansarea de discounturi de până la 20% pentru o gamă de trei dintre cele mai performante modele de kituri hands-free care se regăsesc în magazinele Germanos.

Astfel, Plantronics Explorer 210 are un preţ de 69 de lei, Plantronics Explorer 240 costă 85 de lei, iar Plantronics Explorer 395 este 115 lei (preţurile includ TVA). Discounturile sunt valabile în perioada 1 iunie-30 iulie 2011.