Vodafone lanseaza noul HTC Sensation in Romania

Scris de | 16 iunie, 2011
Vodafone lanseaza noul HTC Sensation in Romania

Vodafone a lansat in premiera in Romania noul smartphone HTC Sensation, terminal ce vine cu noua versiune a interfetei HTC Sense ajunsa la versiunea 3.0.

Noul smartphone din portofoliul HTC imbina tehnologia de ultima ora cu o interfata ce ofera acces la multiple resurse de divertisment si aplicatii multimedia., avand un ecran de 4.3 inchi care ofera o rezolutie qHD, iar  puterea procesorului dual-core Qualcomm Snapdragon  de 1.2 GHz faciliteaza redarea graficii complexe si rapiditatea in adresarea comenzilor.

Carcasa de aluminiu inglobeaza o camera cu senzor de 8 megapixeli, capabila sa inregistreze Full HD, la 1080p, cu sunet stereo, cu o frecventa de 30 de cadre pe secunda.

Ne bucuram sa lansam pe piata din Romania noul HTC Sensation, cel mai recent dispozitiv care demonstreaza ca smartphone-urile au evoluat catre stadiul de mini-centre de divertisment. HTC Sensation imbina puterea procesorului dual-core cu internetul de mare viteza furnizat de Vodafone, astfel incat utilizatorii au garantata o experienta cursiva de navigare. Speram ca prin aceasta lansare sa le demonstram din nou utilizatorilor din Romania ca lucram in permanenta pentru oferirea de noi functii si inovatii care imbunatatesc experienta mobila”, a declarat Dimitris Vathis, Director de vanzari, HTC SEE.

Telefonul este disponibil incepand de astazi in portofoliul Vodafone Romania la preturi pornind de la 139 euro (tva inclus) impreuna cu pachetul smartphone Complet 1500 si Internet Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani.

Etichete: , , , , , , , ,