Telefoane care înregistrează în format 1080p

Scris de | 18 iunie, 2011
Telefoane care înregistrează în format 1080p

Samsung galaxy SÎnregistrarea video HD e o necesitate pentru orice smartphone modern. În virtutea acestui fapt, vă prezentăm o serie de smartphone-uri care înregistrează la rezoluţia  1080p, oferind imagini impresionante, cu detalii maxime.

HTC Sensation 4G

Apărut anul acesta, în aprilie, HTC Sensation e unul dintre cele mai frumoase şi costisitoare telefoane din circuitul smartphone-urilor. Pentru a putea filma la definiţie înaltă telefonul are nevoie de anumite componente hardware deosebite. Avem, deci, „sub capotă” un procesor dual-core de 1.2 GHz, fără de care redarea 1080p ar fi imposibilă. Fiind în toi cu tehnologia, compania taiwaneză va scoate, la finele acestei luni, un telefon ce va înregistra în 3D, numit HTC Evo 3D.

Samsung Galaxy S II

Fără îndoiala, cel mai în vogă telefon al momentului. Gama Galaxy reprezintă emblema departamentului de telefonie din cadrul companiei coreene, şi ultima versiune nu dezamăgeşte. Pe lângă camera ce redă definiţia mult invocată, este un telefon perfect pentru făcut poze. Este dotat cu o cameră în spate de 8 megapixeli şi una frontală de 2 megapixeli. Un telefon ce-şi merită toţi banii, care, din punct de vedere tehnologic, nu poate fi egalat de multe alte dispozitive.

LG Optimus 2X

Apărut la începutul anului, LG Optimus 2X e primul telefon cu procesor dual-core din comerţ. Acest lucru i-a asigurat, printre altele, şi un loc în Cartea Recordurilor. Este oare destul pentru consumator această distincţie? Dacă nu, atunci specificaţiile tehnice îi vor asigura un loc şi în minţile noastre. Datorită procesorului dual-core 1 GHz ARM Cortex A9, telefonul e foarte rapid, şi poate îndeplini orice sarcină în timp record, inclusiv înregistrarea Full HD.

LG Optimus 3D

Anul 2011 se dovedeşte a fi un an foarte prolific pentru compania LG, şi modelul Optimus 3D, primul smartphone al companiei coreene care înregistrează tridimensional, reprezintă încă un pas ferm înspre acea direcţie. Camera filmează în 2D la 1080p cu 24 de cadre pe secundă, şi în 3D la 720p, cu 30 de cadre pe secundă. Prima luptă a smartphone-urilor capabile să filmeze tridimensional se va da între LG Optimus 3D şi HTC Evo 3D. Ambele adversare redutabile. Câştigătorul se va decide, indubitabil, de client.

Un smartphone cu abilitatea de a înregistra în format 1080p e perfect pentru  momentele speciale din viaţă care merită să fie amintite în înaltă definiţie.

Etichete: , , , ,