Huawei lansează MediaPad

Scris de | 20 iunie, 2011
Huawei lansează MediaPad

Compania chineză Huawei a lansat la Singapore, în timpul expoziţiei ComunicAsia, prima tabletă din lume cu ecran de 7 inch ce rulează sistemul Android Honeycomb 3.2.

MediaPad-ul are un procesor de 1.2 GHz, o cameră frontală de 1.3 megapixeli şi una de 5 megapixeli în spate – capabilă de înregistrare video HD -, ecran touchscreen IPS LCD, ieşire HDMI, o memorie internă de 8 GB, Bluetooth şi o autonomie de 6 ore.

Toate aceste caracteristici sunt împachetate într-un design foarte plăcut la vedere. Tableta are, de asemenea, şi aplicaţii pre-instalate  ca Facebook, Twitter şi Document to Go şi poate reda filme în format 1080p.

Şeful biroului de marketing de la Huawei, Victor Xu, a declarat într-un comunicat de presă : „Huawei MediaPad demonstreată din nou faptul că design-ul, funcţionalitatea şi performanţa pot fi în mâinile oricui”. De menţionat e faptul că programul Android Honeycomb a fost modificat în mod special pentru a putea fi folosit pe un ecran de 7 inch. În afară de asta, nu există nicio diferenţă între Honeycomb 3.1 şi varianta actuala.

Încă nu s-a stabilit un preţ pentru noua tabletă.

Etichete: , , , ,