Samsung Galaxy Tab 10.1 se lansează în Marea Britanie

Scris de | 24 iunie, 2011
Samsung Galaxy Tab 10.1 se lansează în Marea Britanie

Ultima versiune a tabletei fabricate de Samsung va ajunge în Regatul Unit în luna august, iar Samsung Galaxy Tab 8.9 va apărea pe piaţă la sfârşitul anului, anunţă compania coreeană printr-un comunicat de presă.

Samsung Galaxy Tab 10.1 se va lansa în prima săptămână din luna august, mai exact în 4, alături de un număr de accesorii dedicate tabletei. Simon Stanford, directorul diviziei de telefonie mobilă Samsung în Irlanda şi Marea Britanie, a declarat: „Tableta Galaxy 10.1 e ultimul exemplu de inovaţie Samsung în piaţa tabletelor şi e o dovadă a loialităţii noastre faţă de platforma Android”.

Tableta, care rulează sistemul de operare Android Honeycomb 3.1, e cea mai subţire, uşoară şi deşteaptă din gama tabletelor Samsung. Galaxy Tab 10.1 are un procesor de 1GHz dual core, un cip NVIDIA Tegra 2, ideal pentru jocuri sau vizionarea filmelor în înaltă definiţie.

Pe lângă anunţul cu privire la tableta Galaxy 10.1, Samsung a confirmat şi lansarea spre sfârşitul anului a tabletei Galaxy 8.9 în Marea Britanie. Galaxy Tab 8.9 va avea un design ultra-subţire la doar 8.6 mm şi va cântări 470 de grame.

Nu s-au dat încă detalii cu privire la preţul pentru varianta Wi-fi, respectiv cea 3G a tabletei Galaxy 10.1.

Etichete: , , , ,