Windows Phone Mango te pregăteşte de joacă

Scris de | 24 iunie, 2011
Windows Phone Mango te pregăteşte de joacă

Windows a anunţat, în cursul zilei de vineri, mai multe actualizări aduse serviciului Game Hub pe Mango, următorul software dedicat telefoanelor companiei americane, în care performanţa şi viteza îşi spun cuvântul. Vezi aici cele mai importante actualizări din Game Hub.

Îmbunătăţirea interfeţei Collection

Când descarci un joc de la Marketplace, îţi apare în interfaţa Collection, care are acum pictograme mai mari. Acest lucru forţează utilizatorii să asocieze pictogramele cu jocul. În Mango, jocurile sunt organizate în ordine alfabetică, la fel ca aplicaţiile din telefon: pictograma pe stânga şi numele jocului în dreapta. Mai mult, cei de la Windows au introdus în Mango o categorie a jocurilor recent jucate pentru a facilita găsirea lor în colecţie.

Noi avataruri 3D cu atitudine

Spre deosebire de versiunea actuală a software-ului de pe telefoanele Windows, în care avatarurile Xbox apar într-o imagine 2D, în Mango situaţia se schimbă în parametrii tridimensionali. Aceste avataruri sunt şi interactive. Astfel, dacă îl tot împungi, s-ar putea să îţi răspundă într-un mod nu prea plăcut.

O mai bună experienţă Xbox Live

Toate caracteristicile ce se află în Xbox Live se găsesc acum şi în Games Hub:

–          Sistemul de mesaje Xbox Live – Acum poţi citi şi răspunde mesajelor prietenilor tăi trimise de pe un alt telefon, un PC sau un Xbox.

–          Te poţi conecta cu prietenii tăi de pe Xbox Live – Află dacă prietenii tăi sunt on-line sau nu, direct de pe telefonul tău.

–          Secţiunea de Achievements şi de comparaţie acum integrată în program: Vezi jocurile recente cu care s-au delectat prietenii tăi şi compară rezultatele lor cu ale tale

–          Editează-ţi profilul: Biografia, locaţia, citate? Acum le poţi modifica direct de pe telefonul tău Windows

–          Notificări îmbunătăţite: În Mango, vei primi invitaţii la un joc în multiplayer.

Noul game center de la Xbox, Games Hub, va fi disponibil din toamnă, odată cu lansarea noului sistem de operare Mango.

Etichete: , , , ,