WWE Smack Down vs. Raw 2011 la preţuri incredibile

Scris de | 25 iunie, 2011
WWE Smack Down vs. Raw 2011 la preţuri incredibile

Cel mai bun joc de wrestling pe consolă se relansează la preţuri mult mai accesibile pentru publicul pasionat de jocuri şi de luptele libere. Ultima versiune din WWE SmackDown vs. Raw, care e şi una dintre cele mai bine vândute din seria jocurilor, va fi disponibilă la noul preţ pe Xbox 360, PS3, PSP, PS2 şi Nintendo Wii.

Versiunea pentru Playstation 3, Xbox 360 şi Nintendo Wii va costa 199,99 lei, pentru Sony Playstation Portable 149,99 lei, iar în cazul consolei Play Station 2 preţul se va ridica la 99,99 lei. În WWE SmackDown vs. Raw 2011, jucătorii se vor bucura de un nivel îmbunătăţit de interactivitate şi control absolut asupra destinelor luptătorilor, în modul Road to WrestleMania – ei pot acum merge prin vestiare, îşi pot alege adversarii, pot interveni în meciuri spontane şi îşi pot împlini destinul prin alegerile făcute.

WWE SmackDown vs. Raw 2011 oferă cea mai mare selecţie de luptători din istoria seriei, cu mai mult de 70 de WWE Superstars şi WWE Divas. În plus, sistemul de simulare fizică va genera rezultate diferite pentru fiecare meci. Noua versiune este cu adevărat prima în care acţiunile individuale ale jucătorilor au un impact real.

Deşi compania WWE are succes enorm printre copii, vârsta recomandată pentru acest joc este de 16 ani.

Etichete: , , , , ,