Apple le pune la dispoziţie dezvoltatorilor iOS 5 beta 2

Scris de | 27 iunie, 2011
Apple le pune la dispoziţie dezvoltatorilor iOS 5 beta 2

iOS 5, cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad şi iPod Touch se îndreaptă cu paşi rapizi spre lansarea pe piaţă din toamnă, cei de la Apple punând la dispoziţia dezvoltatorilor cel de-al doilea beta de iOS 5.

iOS 5 va aduce peste 200 de noi caracteristici pe iPhone, iPad şi iPod touch din această toamnă, cele mai importante fiind Notification Center-ul şi sistemele iMessage, Newsstand sau PC Free.
Notification Center reuneşte într-o singură locaţie toate notificările, acestea putând fi gestionate cu uşurinţă, iar iMessage este un serviciu de mesagerie regândit, care îţi permite să trimiţi mesaje, poze sau clipuri video între dispozitive iOS.
Apple a aplecat urechea la critici şi a lansat şi funcţia PC Free, care le oferă utilizatorilor de dispozitive iOS posibilitatea de a activa produsul fără nevoia conexiunii la un PC.
Cu iOS 5 şi noul iCloud, după ce ţi-ai introdus ID-ul Apple iCloud va integra în cloud aplicaţiile, mail-urile, contactele, fotografiile şi muzica, toate acestea funcţionând perfect fără nevoia conectării la un computer.
iOS 5 oferă integrare Twitter în majoritatea aplicaţiilor, astfel încât poţi accesa funcţiile de tweet din Photos, Safari, Camera, Maps sau YouTube, cu o singură atingere.

Fanii aşteaptă cu sufletul la gură lansarea noului iPhone 5, care va pune în valoare noile caracteristici ale iOS 5, evenimentul fiind cel mai probabil programat pentru această toamnă.

Etichete: , , , , ,