Roboţii prind viaţă pe iPhone şi iPad

Scris de | 6 iulie, 2011
Roboţii prind viaţă pe iPhone şi iPad

Se pare că roboţii sunt în mare vogă, mai ales pe plaiurile mioritice, dacă ţinem cont de succesul enorm de care se bucură serialul RObotzi al celor de la CreativeMonkeyz – acesta este şi motivul pentru care am decis să îţi prezentăm o aplicaţie care îţi permite să îţi construieşti robotul tău propriu, pe iPhone sau iPad.

Aplicaţia denumită LoveBots Lite este disponiblă gratuit în magazinul de aplicaţii Apple AppStore şi seamănă oarecum cu deja celebra Androidify, însă în versiune robotizată.

Practic, ai la dispoziţie o mulţime de componente, de la capete, ochi, braţe, picioare şi accesorii pe care le poţi combina în zeci de mii de variante, le poţi modifica dimensiunile şi culoarea, pentru a obţine cel mai malefic sau cel mai simpatic robot din lumea virtuală. Grafica este absolut superbă.

Producătorii oferă şi o variantă premium, plătită, care costă 0.79 euro şi este denumită LoveBots.

Kit-ul de asamblare a roboţilor oferă o serie de funcţii suplimentare faţă de varianta gratuită, cum ar fi posibilitatea de a exporta roboţii pe Facebook sau Twitter, sub formă de imagine, de a crea melodii cu iz mecanic, combinând o serie de sunete sau de a-ţi boteza creaţia.

 

Etichete: , , , ,