Urmăreşte-l pe Bon Jovi în turneu

Bon Jovi a susţinut ieri un concert la Bucureşti în faţa a peste 55.000 de fani. La finalul recitalului Bon Jovi le-a promis românilor că se vor întoarce în curând. În lumina celor întâmplate, connect îţi prezintă aplicaţia „Bon Jovi Tour Guide

Bon Jovi a susţinut ieri un concert la Bucureşti în faţa a peste 55.000 de fani. La finalul recitalului Bon Jovi le-a promis românilor că se vor întoarce în curând. În lumina celor întâmplate, connect îţi prezintă aplicaţia „Bon Jovi Tour Guide” pentru iOS, care te ţine la curent cu ultimele noutăţi din tabăra trupei.

Concertul mult-aşteptat a ţinut 3 ore  şi hituri precum „Always”, „Bed of Roses” sau „It’s My Life” nu au lipsit din setlist. Bon Jovi nu a dezamăgit, iar cei peste 55.000 de oameni au fost în formă mare. Solistului i-a plăcut atât de mult reacţia publicului încât a promis că se vor întoarce „în curând”. Astfel, după concert, fanii au început deja să se-ntrebe: când se va întoarce Bon Jovi!? Fii primul care află data următorului recital Bon Jovi din România cu aplicaţia Bon Jovi Tour Guide.

Bon Jovi Tour Guide pentru iPhone e o aplicaţie care îţi prezintă toate informaţiile de care ai nevoie din turneul trupei americane. Actualizări zilnice, setlist-uri, poze de la concerte şi clip-uri pe Youtube, toate la un „touch” distanţă. Concertele din turneu sunt organizate pe continente pentru o navigare mai uşoară prin meniuri.

Bon Jovi a promis că se va întoarce, rămâne de văzut când, pe ecranul Retina. Bon Jovi Tour Guide e disponibil acum pe App Store la preţul de 0.99 dolari.